Samen Bidden


ZATERDAG BIDSTOND:

Even tijd apart zetten om in gesprek te gaan met je hemelse Vader. Zo zou je een bidstond kunnen omschrijven. Natuurlijk kun je dat gewoon thuis doen. En we hopen dat je dat ook dagelijks doet. Maar God geeft ons zulke gave beloften als we SAMEN Zijn aanwezigheid zoeken!

Lees bijvoorbeeld Psalm 133 eens na. Waar broers en zussen samen zijn, daar geeft God zegen en leven voor altijd. Christenen zijn kostelijke olie voor elkaar.

Elke zaterdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur komen we met een groep trouwe bidders samen om gebedsonderwerpen voor Gods troon te brengen.

 

ISRAËL BIDSTOND:

Israël (land én volk) is naast een ‘politieke realiteit’ vooral ook Gods oogappel. En al zou de hele wereld – en daar lijkt het steeds meer op – zich tegen Israël keren, God blijft Zijn volk en Zijn keuzes trouw.

Wie God liefheeft, heeft ook Zijn volk lief, want deze twee zijn onafscheidelijk verbonden. Daarom kiezen we ervoor om ‘geestelijk’ stelling in te nemen!

Heeft God ons nodig om Zijn volk, Zijn bruid te beschermen? Nee, maar Hij roept ons wel op om Zijn volk te zegenen en als wachters op de muren te staan wanneer het bedreigd wordt .

Iedereen is van harte welkom om met ons mee te bidden! Tijdens de Israël bidstond wordt o.a. aandacht besteedt aan de actualiteiten in en rondom Israël.

Wanneer: iedere donderdagavond om 19.30 uur