Werk aan Herstel


PASTORAAT:

We bieden pastorale zorg wanneer mensen tegen problemen aanlopen met het in harmonie leven met God, de omgeving en zichzelf.  We doen dit aan de hand van Bijbelse principes, normen en waarden.

Onze visie is dat de Bijbel een handvat is om tot een optimale harmonie te komen in het leven. Pastorale hulpverlening is bedoeld voor jong en oud in de gemeente. Het gaat hierbij om leden of gasten die de gemeente regelmatig bezoeken.

WERK aan HERSTEL:

Wij geloven en ervaren dat God vandaag de dag dezelfde wonderen doet als in de tijd van de Bijbel. Tijdens de herstelavonden willen wij God alle ruimte geven om te doen wat Hij wil en met elkaar ontdekken wat Zijn plan voor dat moment is. Het is een ontdekkingsreis met de heerlijke ontspanning dat wij niet hoeven te presteren maar dat wij er zijn en God door ons heen mag werken.

Er kunnen dingen in je leven gebeurd zijn die je nog niet hebt verwerkt. Dingen die je in het dagelijks leven belemmeren. Tijdens de herstelavonden gaan we op zoek naar Gods plan van herstel. Er wordt ruim tijd gemaakt voor gebed. Zo bidden we voor zowel innerlijke genezing als fysieke genezing, bevrijding en alle andere onderwerpen.

Elke avond is anders maar we zien elke keer Gods hand hierin.

Voor: genezing van onverwerkte pijn, bevrijding van verslaving(en) en het doorbreken van verkeerde gewoonten.

Pastoraat