Samenkomsten


SAMENKOMSTEN:

Elke zondagmorgen om 10.00 uur komen we als gemeente samen in ons gebouw aan de 2e Daalsedijk 2b in Utrecht. Iedereen is van harte welkom!

De samenkomst begint met een tijd van lofprijzing en aanbidding. De boodschap wordt op een begrijpelijke manier gebracht. Er wordt gesproken over thema’s die het echte leven raken. God is immers een praktische God en wil duidelijk tot u spreken.

Verwacht iets van God als u naar de samenkomst komt en u zult zien dat God een sprekende God is en een machtige helper.

Wij vinden de onderlinge relaties belangrijk. Na de samenkomst is er tijd om samen een kop koffie/thee te drinken en gezellig na te praten. Onze catering verzorgt elke week een heerlijke maaltijd (gratis). Ook Jezus had geweldige gesprekken en gaf onderwijs tijdens de maaltijd.

KINDEREN:

Tijdens de samenkomst wordt er voor de kinderen een aparte kinderdienst gehouden. Zo maken ze kennis met de verhalen uit de Bijbel en leren ze wie Jezus is. Dit doen we voornamelijk door het vertellen en uitleggen van een verhaal uit de Bijbel in combinatie met een leuke verwerking dat aansluit bij het thema. Voor de allerkleinsten is er crèche.