just4Men & just4Woman


just4Men

Hoe word ik man zoals God het bedoeld heeft? De levensreis van jongen naar man voert door verschillende levensfasen en is niet altijd even makkelijk. 

Iedere man heeft zo nu en dan een gids nodig. Je leert wie je bent en hoe je in elkaar zit als man, van een man. Je hebt een voorbeeld nodig, een betrouwbaar pad gemarkeerd door de mannen die je zijn voorgegaan.

Twee keer per maand, op vrijdagavond, komen we als mannengroep bij elkaar. We spreken over de meest uiteenlopende onderwerpen. Doel is om elkaar op te bouwen, te versterken en er ook echt voor elkaar te zijn.

 

just4Women

Wat zegt God over de onderwerpen die jou als (jonge) vrouw bezighouden? 

Dingen zoals geaccepteerd worden, eenzaamheid, vriendschappen? En over relaties in het gezin? Of je doel en je plek vinden in het leven?

Om dit soort levensvragen te beantwoorden is het fijn om te weten dat er andere vrouwen naast je staan. Vrouwen die zelf ook het nodige hebben meegemaakt, hun problemen onder ogen zagen en het juiste deden.

Iedere dinsdagochtend komen we als vrouwengroep bij elkaar om te ontdekken wat God zegt over de onderwerpen die ons bezighouden.

We spreken over de meest uiteenlopende onderwerpen. Doel is om elkaar op te bouwen, te versterken en er ook echt voor elkaar te zijn.